Nagelreparatie

 

Heeft u een beschadigde of een gebroken nagel door stoten of bijvoorbeeld doordat de nagel is afgebrokkeld door schimmel?Met  NCM Sculpture Clear gel kunnen we een nieuwe nagel creëren zodat kunt u weer mooie teennagels heeft. 

NCM gel is bijzonder elastisch om de afwikkeling van de voet optimaal te kunnen volgen en om de drukbelasting van de teennagels aan te kunnen. Door de transparantie van de gel kan de mycose (kalk-schimmel) gecontroleerd blijven.

Ook is het aan te raden om een kalknagel te behandelden met een schimmeldodend middel zoals de HFL solutionspray dit kan ook op de gelnagel gebruikt worden. Doordat de gel er voor zorgt dat de nagel weer normaal groeit en u een schimmeldodend middel gebruikt, zal de schimmel na verloop van tijd uitgroeien en heeft u weer een gezonde nagel. Omdat de gel met uw teennagels meegroeit is het raadzaam om de gelnagels elke 6 a 8 weken op te laten vullen. De tijdsduur van de behandeling met de gel, tot er weer een gezonde nagel gegroeid is, is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd.